Vyvážené víno, ktoré strávi 6 mesiacov v kadiach z amerických dubových sudov, neskôr 24 mesiacov v amerických a francúzskych dubových sudoch. Nakoniec 12 mesiacov zrenia vo fľaši pred uvedením na trh. Po zrení v dubových sudoch sa filtruje pomocou čerstvých vaječných bielkov pred nafľaškovaním. Vaječné bielka na seba naväzujú nečistoty a umocňujú prirodzenú farbu vína. Mocné, intenzívne, živé. Perfektná zmes ovocných chutí, dlhá dochuť, vyvážené taníny.
Farba: višňová
Nos: zrelé ovocie, sladké korenia, krémový dub, komplexné
Ústa: silné, plné chutí, zaoblené taníny, dochuť praženej kávy.
Vinárstvo Muga sa nachádza v historickej časti Barrio de La Estación de Haro, a jeho budovy sú postavené na pôvodných dvesto rokov starých budovách.