Hrozná z Prado Enea sú tie posledné, ktoré prichádzajú do vinárstva. Hrozná fermentujú vždy v 10.000litrových depozitoch z dubového dreva bez pridania kvasníc a bez kontroly teploty až po dobu 20 dní. Neskôr víno zreje v dubových 16.000 litrových depozitoch po dobu minimálne 12 mesiacov. Neskôr zreje mnimálne 36 mesiacov v dubových sudoch a minimálne 36 mesiacov vo fľaši. Po dozretí sa klarifikuje čerstvými vaječnými bielkami pred nafľaškovaním bez filtrácie.
Farba: stredne intenzívna višňová
Nos: vôňa cigárovej krabice, ružové lupienky, ázijské korenie, hľuzovka, čierne čerešne
Ústa: zamatová textúra, šťavnatá ovocie a dlhý, čistý koniec
Vinárstvo Muga sa nachádza v historickej časti Barrio de La Estación de Haro, a jeho budovy sú postavené na pôvodných dvesto rokov starých budovách.